Oplaadpunt voor elektrische auto

Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u een verzoek indienen voor een nieuwe, openbare laadpaal. De eisen hiervoor zijn:

• U woont of werkt in Heemskerk;
  • U heeft geen mogelijkheid om uw auto op te laden op uw eigen terrein en er is geen openbare laadpaal binnen 200 meter van uw woon- of werkadres.

Let op: de gemeente plaatst geen particuliere oplaadpunten in de openbare ruimte. Ook geven we hier geen subsidie voor.

Oplaadpunt aanvragen

Locatie laadpalen

Op laadkaart.mrae.nl ziet u waar oplaadpalen in Heemskerk staan en waar nieuwe laadpalen komen. De proceduretijd tussen het moment van locatiebepaling tot u daadwerkelijk gebruik kunt maken van een laadpaal is op dit moment ongeveer 5 maanden.

Oplaadpas

Om gebruik te maken van een laadpaal heeft u een pas nodig. Op de website van ElaadNL en MRA-Elektrisch kunt u informatie vinden over hoe u een oplaadpas aanvraagt. Met deze pas kunt u bij alle publieke oplaadpunten in Nederland uw voertuig opladen. Ook bij oplaadpunten van andere aanbieders.