Over de site en privacy

Dit is de officiĆ«le website van de gemeente Heemskerk. De gemeente Heemskerk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. U kunt deze website anoniem raadplegen. We verzamelen geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site. De gemeente verzamelt wel statistische gegevens, maar herleidt deze niet tot individuele personen. We gebruiken deze statistische gegevens (zoals aantal bezoeken per pagina en gebruik van zoekwoorden) om de site te verbeteren.

Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of ziet u informatie die niet klopt? Reageer via communicatie@heemskerk.nl. U krijgt van ons een reactie en we laten u weten wat we doen met uw suggesties.

Op de pagina's van Heemskerk.nl staan ook links naar andere instellingen en organisaties. De gemeente Heemskerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Datalek melden

Heeft u een (mogelijk) datalek ontdekt? Meld dit ons zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 24 uur nadat u het datalek heeft geconstateerd. Dit doet u met de onderstaande knop.

Heeft u een andere privacyvraag of wilt u het datalek liever via e-mail doorgeven? Mail het dan naar privacy@heemskerk.nl. Vermeld in uw e-mail: uw naam, uw telefoonnummer, eventueel de organisatie waarvoor u werkt en een korte omschrijving van het datalek.

Zodra wij uw melding hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op voor meer informatie. We kunnen dan maatregelen treffen om mogelijke gevolgen te minimaliseren. Vervolgens beoordelen we de ernst van het datalek en bepalen we of het datalek moet worden gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens en aan de betrokkene(n).

Meld een datalek