Huur kantoorruimte in het gemeentehuis

We richten onze kantoorruimte anders in. Door een nieuwe manier van werken hebben we na de herinrichting kantoorruimte over. Deze ruimte verhuren we graag aan sociaal/maatschappelijke organisaties die dicht bij de gemeente staan. We zijn op zoek naar organisaties die een aanvulling zijn op het dienstenpakket van de gemeente. 

Aanmelden voor de selectie kan niet meer. De deadline was 1 september 2023.

Dit heeft u nodig voor de aanvraag:

  • Voorblad naar keuze.
  • Inhoudsopgave.
  • Eventueel een inleiding met een korte introductie van de organisatie/samenwerkingsverband.
  • Ingevulde Eigen Verklaring (pdf, 35 KB).
  • Kopie beroepsregister of handelsregister.
  • Bewijs vertegenwoordigingsbevoegdheid van de organisatie (kopie beroepsregister of handelsregister, Kamer van Koophandel). Als de bevoegdheid niet uit register van de Kamer van Koophandel blijkt, dient bij de aanmelding een kopie van de machtiging te worden gevoegd.
  • Motivatiebrief. De motivatiebrief is maximaal 5 enkelzijdig beschreven A4 (exclusief beeldmateriaal).

We ontvangen de documenten het liefst in doorzoekbare pdfs. 

Vaste en flexibele kantoorruimte te huur

De vaste kantoorruimtes variëren in oppervlakte tussen 50 en 250 m2. Daarnaast komt er flexibele werkruimte die in de toekomst via een abonnement gehuurd kan worden. De kantoorruimtes worden met een beperkt servicepakket verhuurd (dus niet casco). Bekijk de plattegrond van de 2e verdieping (pdf, 962 KB). Bent u slechtziend of blind? Neem contact op via verhuur@heemskerk.nl voor uitleg van de plattegrond.

Selectiestukken: dit heeft u nodig voor de selectieprocedure

Bent u actief in het sociaal/maatschappelijke werkveld, past uw dienstenpakket bij ons en bent u op zoek naar vaste of flexibele kantoorruimte? Meldt u aan als geïnteresseerde. Om toekomstige buren uit te kiezen die goed bij de gemeente passen vindt er een selectieprocedure plaats. In de selectieprocedure (pdf, 383 KB) leest u wat u nodig heeft. 

Benieuwd naar een voorbeeld van een huurcontract? Deze bekijkt u online (pdf, 94 KB)