Samenstelling college van B&W

Het college van burgemeester en wethouders vormt het dagelijks bestuur van de gemeente en handelt binnen de door de raad vastgestelde kaders. Het college telt in Heemskerk 5 personen, de burgemeester en 4 wethouders. De gemeentesecretaris ondersteunt het college. Het college vergadert elke dinsdagmorgen. Deze vergaderingen zijn niet openbaar.

De leden van het college schrijven elke twee weken om de beurt een column in de Heemskerkse Courant. In deze columns passeren allerlei onderwerpen de revue. Of het nu gaat om actualiteiten, een stukje nostalgie of persoonlijke bespiegeling, iedere column bevat een vleugje Heemskerk en/of een bespiegeling van een lid van het college. Op deze pagina zijn alle columns terug te lezen.

Burgemeester A.E.H. Baltus (CDA)

Mieke Baltus

Wethouder A.W.M. Schoorl (Heemskerk Lokaal)

wethouder Aad Schoorl