Sportcontainer Vlaskamp

In de Vlaskamp is op 17 juni 2021 ter hoogte (pdf, 171 KB) van het basketbalveld een tijdelijke SportContrainer geplaatst. Hier kunnen sportliefhebbers zelfstandig sporten of met een trainingsgroep.

SportContrainer Survival

De container is speciaal ingericht met uitdagende survival oefeningen voor jong en oud. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. Klimoefeningen via Monkeybar, Climbing net, Bandentraverse en Ladder. Zwaaioefeningen via touw voor apenhang, swingover en balk met korte touwen. In de opbergruimte is los materiaal beschikbaar om te trainen. Deze kunnen gebruikt worden onder begeleiding van een sportcoach die daarvoor een gebruikersovereenkomst heeft afgesloten met de gemeente. Bekijk een aantal sportoefeningen (pdf, 4 MB)

Bent u sportcoach en wilt u gebruik maken van de inhoud van de SportContrainer?

Dat kan! U kunt een (gratis) gebruikersovereenkomst afsluiten om gebruik te maken van de losse attributen in de SportContrainer. Voorwaarden:

  • U hebt een erkende opleiding en/of cursus afgerond om sportlessen en krachtoefeningen te mogen verzorgen;
  • U beschikt over een geldig BHV of EHBO-diploma om eerste hulp te kunnen verlenen.

De losse attributen die op dit moment beschikbaar zijn in de afgesloten container:

  • Kettlebells van 8, 12, 16 en 20 kg;
  • Een step;
  • Een battlerope.

Wilt u hier graag gebruik van te maken? Stuur een e-mail naar speelvoorzieningen@heemskerk.nl of neem telefonisch contact op via 14 0251.