Trouwambtenaren Heemskerk

Het huwelijk wordt voltrokken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS). Dit zijn medewerkers in dienst van de gemeente Heemskerk die speciaal bevoegd zijn om paren in de echt te verbinden. Ruim voor de huwelijksdatum neemt de ambtenaar contact met u op om te bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn van de huwelijksvoltrekking.

Onze trouwambtenaren stellen zich hieronder aan u voor.

Tilly Mulder-Keesom

Tilly Mulder-Keesom

Al zo'n 10 jaar mag ik mezelf buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand noemen. Een bijzonder eervol beroep en een taak die ik met veel genoegen uitvoer. Voor mij staan de wensen van het bruidspaar centraal. Ik neem dan ook ruim de tijd om de ceremonie met het aanstaande bruidspaar door te spreken (bij hen thuis of op locatie), zodat we er een persoonlijke en stijlvolle ceremonie van kunnen maken met voldoende aandacht voor de getuigen, eventuele kinderen en bijzondere wensen. Ook ben ik beëdigd tolk vertaler Spaans, dus moet er iets in het Spaans gezegd worden, geen probleem.

Hans Vessies

Ik ben Hans Vessies, geboren en getogen in Beverwijk en sinds 1983 woon en werk ik met veel plezier in het mooie Heemskerk. Een gemeente waarin diverse sfeervolle locaties voorhanden zijn om elkaar het ja-woord te geven. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand vind ik het mijn uitdaging om aan de belangrijke ceremonie een zodanige invulling te geven dat deze zoveel mogelijk tegemoet komt aan de wensen van het bruidspaar. Ik vind het enorm leuk om ter voorbereiding op de trouwdag een uitgebreid gesprek met het aanstaande bruidspaar te voeren en op basis daarvan de ceremonie inhoud te geven in een persoonlijk woord voorafgaande aan het plechtige “ja ik wil” . Ik ben ruim 30 jaar gelukkig getrouwd met Marja. Wij hebben samen een dochter en twee zoons. In het dagelijks leven heb ik een eigen adviesbureau waarin ik ondernemers in het midden- en kleinbedrijf begeleid en coach bij allerlei uitdagingen in het kader van opvolging, overnames of financiële vraagstukken. Voordat ik in 2013 met mijn adviesbureau ben gestart, heb ik 35 jaar gewerkt bij een tweetal banken in de IJmond. De aanstaande bruidsparen wens ik heel veel plezier bij de voorbereidingen van de voor hen zo belangrijke dag!

Conny van Son-van der Horst

Conny van Son-van der Horst

Mijn naam is Conny van Son-van der Horst en in het voorjaar van 2012 ben ik beëdigd als trouwambtenaar. Ik had al jaren de wens deze functie te mogen vervullen en nu deze is uitgekomen kan ik u vertellen dat ik ervan geniet! Ik ben altijd reuze benieuwd naar het kennismakingsgesprek met een aanstaand echtpaar. Wie vind ik tegenover mij, kan ik de juiste sfeer creëren waardoor ik word toegelaten in hun (gezamenlijke) leven, wat zijn de wensen en wat wordt er van mij verwacht? Met een schat aan indrukken en informatie start ik daarna met het schrijven van de persoonlijke speech voor de huwelijksplechtigheid. In het dagelijkse leven ben ik verbonden aan Heliomare Onderwijs. Daar zoek ik naar mogelijkheden om leerlingen met een beperking zoveel mogelijk te kunnen laten integreren in een valide samenleving. Als ambtenaar van de burgerlijke stand komt die jarenlange ervaring in het omgaan met mensen met verschillende achtergronden goed van pas. Het is een bijzondere taak om nauw betrokken te zijn bij twee mensen die voor elkaar kiezen. Daarbij waardeer ik het persoonlijke contact tijdens de voorbereiding en plechtigheid het meest.

Dick van Veen

Dick van Veen

Sinds 1999 ben ik met veel plezier trouwambtenaar. Van tevoren maak ik een afspraak voor persoonlijk contact, bij u thuis of op de trouwlocatie. Hierbij overleg ik met u hoe u de huwelijksvoltrekking graag wilt hebben. Het is uw feestdag en u speelt samen de hoofdrol. Uw huwelijksvoltrekking of geregistreerd partnerschap zal ik dan ook, waar mogelijk, naar uw wensen invullen. Persoonlijk, betrokken, origineel, ongedwongen, met humor en emotie.

Jacqueline Mulder-Breedijk

Jacqueline Mulder-Breedijk

Mijn naam is Jacqueline Mulder-Breedijk en sinds 2005 ben ik werkzaam bij de gemeente Heemskerk als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Een huwelijksdag is een spannende dag waarbij de ceremonie een belangrijk moment is. Het is de dag dat we vieren dat twee werelden elkaar in de liefde gevonden hebben. Ik houd een persoonlijk gesprek en geïnspireerd door jullie informatie maak ik de trouwtoespraak. Als jullie tijdens de huwelijksvoltrekking iets extra’s willen, zoals een tweede spreker, of als jullie zelf ook een bepaalde rol willen spelen dan draag ik daar met alle plezier aan bij om er zo een stijlvolle, vrolijke maar zeker een ontspannen huwelijksplechtigheid van te maken. Zelf woon ik met veel plezier in Heemskerk, een gemeente in een prachtige omgeving waar ik jullie huwelijk met veel enthousiasme wil voltrekken.

Aalt Bruinekool

Aalt Bruinekool

Met veel genoegen stel ik mij aan u voor als buitengewoon trouwambtenaar van de gemeente Heemskerk. Mijn naam is Aalt Bruinekool. Ik ben geboren en getogen aan de Kruisberg in het Heemskerkduin. Ik ben getrouwd en de trotse vader van twee dochters en een zoon. Ik ben werkzaam op een juridische afdeling van een waterleidingbedrijf. Daarnaast zet ik mij met veel plezier en enthousiasme in voor de gemeenteraad in Heemskerk. Door trouwplannen van een familielid, kwam ik op het idee om mijzelf in te zetten als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. In deze functie vind ik het belangrijk om aan de huwelijksvoltrekking een persoonlijke tint te geven. Daarvoor overleg ik, voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking, met het aanstaande bruidspaar welke persoonlijke elementen zij aan deze gebeurtenis willen toevoegen.

Joke van Kessel-Tillmans

Joke van Kessel-Tillmans

Mijn naam is Joke van Kessel-Tillmans. Ik woon in Heemskerk en ben getrouwd en heb drie dochters. Ik ben afgestudeerd in de Engelse taal en letterkunde en werk als docente Engels. Daarnaast werk ik sinds 1999 freelance als beëdigd buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ik heb inmiddels al heel wat paren getrouwd en dit werk geeft mij enorm veel voldoening en plezier. Door mijn werk in het onderwijs ben ik gewend om voor groepen te spreken. Ik kan vlot schrijven en spreek verschillende talen. Van te voren maken we kennis en krijg ik mijn informatie van jullie, waarbij privacy bij mij hoog in het vaandel staat. Tijdens de huwelijksvoltrekking probeer ik een ontspannen sfeer te creëren. Een persoonlijke benadering is daarbij belangrijk. Mijn doel is een toespraak waarin jullie jezelf herkennen, met humor en diepgang, een ceremonie die helemaal bij jullie past. Iedere huwelijksvoltrekking blijft dan ook voor mij een uitdaging om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Mijn taak is dat jullie kunnen terugkijken op een mooie en onvergetelijke dag.

Henk de Ruiter

Henk de Ruiter

Mijn naam is Henk de Ruiter en sinds 2007 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Sindsdien heb ik al vele bruidsparen mogen trouwen. Zelf ben ik reeds ruim 40 jaar getrouwd en samen hebben wij twee zonen. Mijn grootste hobby is de sport in het algemeen en de wielersport in het bijzonder. Tijdens mijn voormalige werk bij de gemeente Heemskerk heb ik regelmatig toespraken gehouden, zoals bij afscheid, jubileum of overlijden. Dus toen er in 2007 een vacature vrijkwam voor een buitengewoon ambtenaar ben ik daar meteen op in gesprongen. Wat dit werk zo leuk maakt, is dat ieder stel mensen van welke samenstelling dan ook, anders is. Dit werk is dan ook nooit saai. Ik probeer er altijd iets bijzonders van te maken. Uiteraard komen alle wensen van het bruidspaar aan de orde in het voorgesprek. Plechtig, ontspannen, stijlvol of humoristisch, jullie zeggen het maar. Ik hoop een mooie bijdrage te leveren om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken.