Buurtmelding

Met dit buurtmeldingsformulier kunt u zowel meldingen (klachten) doorgeven als vragen stellen.

Denk hierbij aan meldingen (klachten) over verlichting, riolering, bestrating, verkeerssituaties, onderhoud van straatmeubilair en speelvoorzieningen, groenvoorziening, vervuiling van de woonomgeving, veiligheidsproblemen, (drugs)overlast. Indien u uw klacht over drugsoverlast anoniem wilt doen dient u de klacht telefonisch te melden (14 0251) of per brief.

Wilt u in uw omschrijving zo duidelijk mogelijk aangeven wat het probleem is en waar het zich afspeelt.

Buurtmelding

Uw buurtmelding
Betreft*
Het is mogelijk dat u geen bevestiging krijgt op het opgegeven @yahoo.com adres. Vaak komen e-mails van de gemeente Heemskerk naar Yahoo adressen niet aan.
Wilt u een reactie? Kies dan voor terugkoppeling via telefoon of post. Of vul een ander e-mailadres in.
Als u het veld E-mailadres invult, ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag. Dit is ook belangrijk als u per e-mail een reactie wenst op uw melding.
Wilt u een reactie?*

* = verplicht veld