Pro-claimer

Door deze beeldbank te bezoeken en te gebruiken verklaart u zich akkoord met deze pro-claimer.
Deze beeldbank is door de gemeente Heemskerk met grootst mogelijke zorg samengesteld. Hoewel de gemeente Heemskerk probeert louter juiste informatie te verstrekken, kan zij de juistheid van de informatie niet garanderen. De gemeente staat open voor aanvullingen en verbeteringen. Stuur deze naar post@heemskerk.nl.

De afbeeldingen uit de beeldbank zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze zijn vrij om te worden geraadpleegd in de beeldbank en geprint, mits voor persoonlijk en non-commercieel gebruik. De afbeeldingen mogen niet verveelvoudigd worden zonder toestemming van de gemeente Heemskerk. U kunt hiervoor contact op nemen met post@heemskerk.nl.

De gemeente Heemskerk heeft haar uiterste best gedaan de auteurs van de afbeeldingen te achterhalen en toestemming te vragen voor publicatie in de beeldbank. Echter, van sommige afbeeldingen is de auteur (nog) niet bekend. Berust het auteursrecht van een van deze afbeeldingen bij u? Neem dan contact op met post@heemskerk.nl.
Indien u herkenbaar op een foto staat en dat niet wilt, kunt u een beroep doen op het portretrecht. Ook hiervoor dient u contact op te nemen met post@heemskerk.nl.